facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 

24 Volt Versterkers

24 Volt versterkers zijn geschikt voor gebruik in vrachtwagens, touringcars en andere voer- en vaartuigen met een 24 Volt boordspanning. De keuze in versterkers voor vrachtwagens is relatief beperkt, daarentegen heeft Mosconi de afgelopen jaren een aantal hoogwaardige en vooral betrouwbare versterkers uitgebracht speciaal voor 24 Volt toepassingen:

  Power @ 4 Ohm Power @ 2 Ohm Bridged @ 2 Ohm Prijs
ONE 130.4 24V 4 x 120 Watt RMS 4 x 175 Watt RMS - € 399.-
ONE 1000.1 24V 1 x 600 Watt RMS 1 x 1000 Watt RMS - € 529.-

Kijk hier voor een compleet en actueel overzicht van onze 24V versterkers. 

Optimaal geluid

Mosconi versterkers zijn wereldwijd befaamd om hun kwaliteit en audiofiele weergave. Om de duurzame kwaliteit te kunnen garanderen worden alle versterkers ontworpen en gebouwd in de Mosconi fabriek in Fossombrone, Italië.  Vrachtwagen Versterkers

24 Volt versterkers worden doorgaans zwaarder belast dan reguliere versterkers, simpelweg doordat ze vaker en langer aan staan. Bovendien is de cabine van een vrachtwagen groter en is er dus meer vermogen nodig om hetzelfde geluidsniveau te bereiken. Duurzaamheid is dus erg belangrijk bij 24V versterkers! 

Om er zeker van te zijn dat de 24V versterkers van Mosconi even robuust en duurzaam zijn als de gewone versterkers zijn deze gebaseerd op bestaande modellen en aangepast om te kunnen werken op een 24V boordspanning. 

Daarnaast zorgt het intelligente koelsysteem met temperatuurgestuurde ventilatoren ervoor dat de Mosconi versterkers ook op lange ritten op een normale bedrijfstemperatuur blijven werken. 
 Mosconi ONE - 24V

De Mosconi ONE lijn bestaat uit twee uiterst betrouwbare en krachtige 24V versterkers. Een vierkanaals versterker van 4 x 130 Watt RMS en een 1000 Watt Klasse D Mono versterker. Beide versterkers zijn voorzien van High Level ingangen waardoor ze ook op een radio zonder lijnuitgangen aan te sluiten zijn.

Waar kopen?

Mosconi versterkers zijn exclusief te koop bij de officiële Mosconi dealers. Winkeladressen vindt u hier

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2021 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.